Om kunstnerne

SIGNEKLEJSSigne Klejs, MMA fra Designskolen Kolding og UDK i Berlin – i eksperimenterende medie design, og har siden 2002 arbejdet med teknologien som kunstmedie. Hun er optaget af fortællinger, som hun ofte iscenesætter med publikum i centrum,  og arbejder ligeså gerne i det offentlige rum som i traditionelle scene- og udstillingsrum. Hendes projekter er tværæstetiske og næsten altid cross-over samarbejder – gerne med borger- og publikumsinddragende processer. Hun har udstillet/ har opført værker på bla. Aros, Horsens Kunstmuseum, Charlottenborg, Charlotte Fogh Gallery i Danmark, og på den internationale kunstscene bla. på Den Norske Opera i Oslo, Royal Opera house i London og 3 Legged Dog i New York.
Signe Klejs underviser på linien for elektronisk komposition på Syddansk Musikkonservatorium, og er netop udpeget til Kunstrådet i Aarhus.
Find mere information om Signe på http://www.cygne.dk

 

KristinaHKristina Holgersen er autodidakt komponist, tekstforfatter og sanger. Diplom i Kunst- og Kulturledelse. Har udgivet 3 anmelderroste soloalbums og har turneret i Danmark, Tyskland og Letland. Fra sit ståsted som undersøgende og poetisk sangskriver har hun de seneste år arbejdet i tværkunstneriske projekter med bl.a. litteratur, teater, videokunst samt i et krydsfelt mellem klassisk og rytmisk musik. Det sanselige og hverdagsfortællinger er ofte temaet for hendes små sange og større værker.

Kristina underviser i entreprenørskab på Det Jyske Musikkonservatorium og er nyudnævnt til aftagerpanelet bag Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole SMKS. Derudover er hun bestyrelses- og rådsmedlem hos Danske Populærautorer, Dansk Rocksamråd, Levende Musik i Skolen og Aarhus musikudvalg. Læse mere: www.kristinaholgersen.com

Uddrag af anmeldelser:

Album Tusinde Planer. : Kristina er på én gang jordnær, humoristisk og højt flyvende. Kreativiteten er fuldstændig fri af normalitetens snærende bånd. Ingen maskiner, ingen normstyring, kun vanvittigt talent. Det er sjældent, at man i popbunkerne støder ind i så modig og talentfuld en musiker som Kristina Holgersen”. ***** Signe Bønsvig Wehding, Gaffa

Album Mellem Myldretider: ”Det er umuligt at komme uden om konens forrygende talent”.*****Høeg, BT.

”Vi møder i Kristina Holgersen en musikalsk personlighed med noget på hjerte og modet til at udfordre lytteren. (…)Hun er sin egen. Lytteren er aldrig i tvivl om, at her er tale om en selvstændig kvinde, som forsøger at indramme sig selv og sine frem for at jagte et letkøbt refræn til hitlisten.” **** Thomas Søie, Berlingske Tidende.

Album Söydis: Solodebutalbum: ”Sange fra hjertet (…) Hun har skabt en gennemtænkt musikalsk helhed, der rummer adskillige lag. En helhed, der vokser for hver gennemlytning”. ***** Uffe Christensen, Jyllands-Posten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s